5.03.2013

Muffuletta ja mutakeitto | Muffuletta and mud soup

Eilen oli paska päivä. Totaalisesti. Vappuaattona ja -päivänä oli kivaa. Pikniksuunnitelma, mutta oli viluinen keli joten olimme
sisäruokinnassa. New Orleansin oliivisalaatilla täytetty Muffuletta-leipä on täydellinen krapulapäivän herkku, suolainen, öljyinen ja mehevä. Resepti on sovellettu useasta lähteestä, mm. täältä. Lisäsin oliivisalaattiin artisokkaa ja kaprista. Mudanvärisen linssikeiton makua olen tainnut ennenkin ihastella blogissa, mutta kun se vain on niin hyvää. Kookosmaito, linssit, jeera ja pinaatti toimii yhdessä tautisen hyvin. Pahoittelut taas leipäkuvasta, miten siitä tulikin noin huono?

1st of May was supposed to be picnic day but the weather wasn't that good so we ate indoors. Food was good, though. Muffuletta stuffed bread from New Orleans is tangy, juicy, salty and fresh as veggie version. I didn't follow the recipe totally, added artichoke and capers at least. This lentil soup with coconut and spinach is one of my favourite dishes despite the muddy color. Sorry, bread pic is again soooo bad.

Ei kommentteja: