Moussakasta jäi pois konjakki (minkä ihmeen vuoksi sitä sinne laitetaan?), leivänmurut pohjalta, soijarouhe tomaattikastikkeesta. Valkopippurin sijaan meni mustaa eikä bechamel-kastikkeestakaan tullut bechamelia kun kananmunista oli kapelo. Juusto ei todellakaan ollut kefalotiria vaan perus-mozzarella-emmentalraastetta. Koska vertailukohtia ei järin paljon ole, tämä versio oli savolaisittain syömäkelpoinen eli hyvä.
Mousse oli sieltä tanakammasta päästä: halvaa ja keksimuruja Oatly-kauravaniljasoosin ja rahkan kera. Kuvan annos oli minulle liikaa, vieraat taisivat saada kuppinsa tyhjäksi.
Truly authentic moussaka with some shortcuts and shortages, halva mousse and christmas tree -shaped meze cheese plate. Heavy stuff!
Halva mousse was also rich and full flavoured with vanilla sauce, curd and cookie crumbs. If there had been no headache, the pre-christmas party would have been just about perfect. First photo reveals the sequined party beret of guest P. Wow effect!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti