Tunnustan: en vielä pystynytkään luopumaan kesäruoista. Aamulla teki hirmuna mieli caesarsalaattia ja eihän siinä muu auttanut kuin käydä hommiin.
Krutonkeja rapeaksi ruskistellessani leivinpaperi syttyi uunissa tuleen ja jouduin tekemään nopeita sammutustoimenpiteitä. Ehdin ajatella kuinka hyvän valokuvan liekehtivistä leipäpaloista olisi saanut, mutta en kuitenkaan ehtinyt napata kännykkää kun piti sammuttaa se tuli. Onneksi puolet leipäkuutioista pelastui.
Kastikkeesen ei siis tullut anjovista ja kananmuna oli keitetty. Ohje poikkesi aikaisemmin tekemästäni, eikä ollut ihan yhtä nannaa kuin the almost real thing. Romainesalaatti on kunnioitettavan jämäkkä ja rapsakka, ja selvisipä sekin että on olemassa tsekkiläinen versio parmesaanista, GranBohemia. Sama olemus, pähkinäinen mureneva koostumus ja maku mutta hintaa vähemmän kuin italiatuotteella.
Salaatin kanssa oli pakko maistella vähän valkoviiniä, tää menee nyt yhdeksi tissutteluksi tää elämä täällä. Oli hyvää, vaikka kastike ei täysin nappiin mennytkään. Kuva on vahinko-otos, mutta jotenkin niin söpö. Tästä voisikin tulla blogikuvaukseni uusi tyyli, vielä entistä epämääräisempi.
I woke up this morning yearning for caesar salad despite the temperature. Had no choice but to prepare it.
Crouton tray paper got on fire while in oven and I needed to perform some rapid extinguishing procedures. Had time to think about how great photo it would have been, but didn't have time to grab the camera. Luckily some of croutons were saved for salad.
No anchovy in the dressing, the egg was boiled. I remember making a better dressing before, but this was also well edible. I really like the crispy and chonky texture of romaine salad, plus I found out there is a parmigiano-like czech cheese GranBohemia. Almost as nutty, crumbly and tasty and not nearly as expensive.
It was just necessary to have some Chardonnay with salad. The photo is an accidential snapshot, but somehow so cute it had to be published. This could be the new style of my blog shootings... Even worse than before.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti