Voiko olla kauniimpaa vihannesta kuin mustanpuhuvan violetti munakoisopallero? Tykkään hurjasti, pelkkä kypsyvän vihanneksen tuoksu saa veden kielelle. Eilen tein välimerellispaistoksen: mozzarellaa, basilikaa, koisoo, parmesaania... Kaikki kohdallaan. Annos oli sieltä työläämmästä päästä valmistella, ei aivan lasagnen tai moussakan veroinen mutta kaikenlaista pipertämistä ennen uuniinsaattamista. Maku lämpinänä erinomainen, ja haalean viileänä ihan loistava! Ohje alunperin Glorian parhaasta ruokakirjasta.
If there would be a beauty pageant for fruits and veggies, I would put my bet on aubergine. The gothic black purple color and the chubby essence is just irresistable. Not to mention the great taste.
Yesterday I prepared a mediterrean aubergine cassarole, and everything was just in equilibrium in it! Aubergine, mozzarella, fresh basil, parmigiano...Despite the many steps of the making process it was just great taste both hot and lukewarm. Ok, I admit it did stay 5 mins too long in the oven.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti