10.30.2012

Niinku meze | Kinda sorta meze

Tässä oli sitten viimeinen kesäruoka, ulkona on pakkasaste ja luntakin melkein. Tsatsikia, hummusta, paistettua mozzarellankaltaista juustoa (fake), purkkiviininlehtikääryleitä, pitaleipä ja pinjansiemeniä. Myönnytys talvikaudelle oli valkoviinin vaihto punkkuun, luomu-El Tesoro maistui jotenkin ihan lihalta. Kaikki oli hyvää - luonnollisesti, mutta feikkijuustossa ei oikein ollut potkua eikä yritystä.
Marraskuussa sit pataruokien ja haudutettujen kimppuun.

This was last of summer dishes, about time when the temperature is below zero. Tsatsiki, hummus, fake mozzarella, wine leaves (from can this time) with pita bread and pine seeds. Changing season requires red wine, organic El Tesoro tasted meaty but otherwise fine. Every dish was good - naturally, but the cheese was weak and trivial. From now on so long summer foods, welcome steaming pots, stews and long simmering November.

Ei kommentteja: