10.17.2012

Munakoisohommeli | Aubergine something

Piti valmistaa munakoiso. Piti tehdä tabbouleh, mutta aineksia puuttui. Tein kombin: paistoin munakoison valkosipulin kanssa, pyörittelin persiljassa ja mintussa, lisäksi halloumikuutioita. Mausteeksi sitruunaa, mustapippuria. Minttu oli pipar- eikä viher-, joten annokseen tuli kiinnostava hammastahnamainen lisämaku. Persilja oli yllättävän raikas, silppusin jääkaappia tyhjentääkseni koko puntin. Huomioitavaa aistikas höyry kuvassa, halloumi oli kuumaa. Huomioitavaa myös: on saatava paremman makuista öljyä!

Combined tabbouleh (without couscous) and garlicky baba ghanoush with halloumi. Used mint being peppermint added an interesting toothpastelike fragrance and taste to portion, still good. Parsley tasted good and fresh. NB the steam in pic, halloumi was piping hot. NB 2: really need to get better oil!

Ei kommentteja: