Jo reilu viikko sitten laadin vieraille antipasti-pöydän, jossa oli kaikenlaista aitoa ja feikki-italialaista. Appelsiinimarinoidut oliivit oli itselleni iloisin yllätys, raikas ja uudenlainen maku:
kalamata-oliiveja, raastettua appelsiininkuorta, fariinisokeria ja öljyä sopivassa suhteessa. Ylijääneen appelsiiniöljyn olisi voinut käyttää johonkin, en vain keksinyt innovatiivisempaa kuin salaattikastikkeen. Kalaan, jos sitä joku söisi?
Tiramisuun ostin savoiardi-keksejä, ja niistä makuun tuli sitruunainen vivahde. Syödessäni mietin lemon curdin lisäämistä seuraavaan tiramisuun; kahvin, sukklaan ja sitruunan yhdistelmä oli hyvä ja ikään kuin hienostunut ;) Tietäähän sen Fazerkin kun lanseerasi sitruuna-suklaapatukkansa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti