3.13.2012

Yöasioita

Näin unta jonka nimi oli Lyhyt. Paha vaan kun en muista siitä muuta kuin peukalonkynnen, vai olisiko se ollut unen koko sisältö? Otsikointi-käänne lucid dreamingissa on kiinnostava, kohta voin varmaan valita illlalla nimitarjonnasta, minkä unen aion nähdä seuraavana yönä? Huomio alitajunta, ota vinkki.

Tein leikkimielisen testin siitä, millainen aamuihminen olen. Kone melkein räjähti analysoidessaan vastauksiani. Draamakuningatar tässä kirjoittaa, tulos ei ollut mitenkään yllättävä. Jo nyt, kuukausi ennen työaamua numero 1 kiukkuilen sitä aamuherätystä. Siihen on alle ladattu paljon ja kaikenlaista unen laatua parantavaa mutta heräämistä vaikeuttavaa: vapaa, aikaero USA-Suomi, kesäaika... Huoh!

Jos terävöittäisi tietoista unennäköä niin että saisi tehtyä hommia öisin, nyt vain uneksin olevani töissä ja ideoista ei saa aamulla enää tolkkua tai ne uhmaavat fysiikan/Suomen lakeja tms. Automaattikirjoituksella asiat muistilehtiöön, tai unissapuhuntana sanelimelle. Ja miksei unissaan voi lähettää sähköpostiakin.

Ei kommentteja: