3.07.2012

Meno senkun kiihtyy

Sain opparin ohjaajalta hyvää palautetta, mutta tajusin samalla että tekemistä on vielä aika paljon ja dedis häämöttää. Työn pitäisi olla valmiina 28.3.

Myös elo Prahassa alkaa olla kohta loppusuoralla, ja kulttuuritarjonnan sommittelu päiviin muuttuu epätoivoisemmaksi; jos menen matineaan katsomaan tuon niin ehdin vielä illaksi tänne. Tai jos menenkin konserttiin tuolle puolelle kaupunkia niin on lyhyt matka sinne ja tänne. Merkillinen panic, ottaen huomioon historiani kaupungin kanssa ja tiedon että tulen pian uudelleen, ehkä jo toukokuussa. Silti vain tuntuu että tapahtumat valuu käsistä. En ehdi Espanjalaiseen synagogaan konserttiin, siellä kuulisi Carminan Buranan jonka haluaisin kuulla. Just ja just ehdin Hunger Games-leffan enskariin, päivää ennen lähtöä ja päivää ennen Suomen ensi-iltaa :D En oikeasti tiedä miten oman kaupungin kjulduuriskene maistuu tään kevään jälkeen.Onneksi on se NY. Ja onneksi on Praha.

Monta ravintolaa on kokeilematta, ja piti koeistua myös viihtyisät kahvilat analyyttisesti. Kaiken kukkuraksi on menossa Vegetfest - tietyt raflat tarjoaa kiinteähintaisen kasvismenun, sellaisetkin raflat joissa yleensä syödään vain porsaanniskaa. Ei ehdi! Kääk!

Ei kommentteja: