3.04.2012

Uusi kukoistus

Elvytys, herätyskokous. Näin kertoo Google kääntäjä revivalista. Perjantaina-iltana Nightwish kotitantereilla, mulla korvikkeena Nightwish revival & Prague Rock Chamber Orchestra. Laulajatar Eliska oli upeaääninen, samoin kamariorkesteri jossa oli siis n. 25 soittajaa + 10-15 kuorolaista! Bändi ei erityinen, ja välillä lavalla kävi heilumassa joku paidaton mies joka heilutteli rintalihaksiaan, yäk.

Keikkapaikan SaSaZun sisäänkäynti Holesovicessa on aika huomaamaton, mutta sisällä odottaa hämärä  ja kai siksi trendikäs yökerhohelvetti. Ensimmäisen kerran elämässäni mulle tehtiin drinkki pullojenheittely- jne. show'n säestyksellä, siihen osallistui KAKSI baarimikkoa. Oli se kyllä kalliskin, kansankuppilassa olisin juonut 3 samalla hintaa.

Led Z-revivalia suosittelin kämppis S:lle, 14.3. olisi sitä lajia tarjolla Vagonissa (niin kuin joka ilta  siellä elvytetään joku).

Lähetin opparini tärkeimmät luvut ohjaajalle luettavaksi, palkkioksi siitä ostin jutskuja, mm. Ramones-t-paidan 6 eurolla ruokakaupasta! Läysin myös melkein sellaisen käsiveskan jota olen etsinyt. Hinta oli sopiva joten kompromissi piti tehdä.

Ei kommentteja: