3.22.2012

Puistoilua ja piirasta

Kotoilu ei ole vielä napannut, mutta puistoilu rulettaa. Sitä voi harrastaa kotona ja reissussa ja aktiviteetti on perin yksinkertainen. Pakataan jotain tekemistä ja ehkä jotain syömistä, hifistelyversiossa myös huopa tms. pehmuste ja mennään joko lähimpään puistokolkkaan tai hifiversiossa siihen Täydellinen Paikkaan  joka on puolivarjossa, johon käy tuulenvire ja/tai näkyy vesi. Lisäksi seuraava puistoilija on hienotunteisen välimatkan päässä eikä viereinen puistoilija ole kemisti.  Heittäydytään maate tai vaihtoehtoisesti penkille ja ollaan siinä pitkään.

Tänään on tällä erää viimeinen puistoilupäivä. laukut on pakattu ja kapsäkkeihin ei mahdu mitään lisää = ostotarpeita ei onneksi ole. Ainoastaan lukemista on varsin vähän, on joko hankittava lentokonekirja tänään tai pidättäydyttävä lukemasta kesken olevaa. Cirque du Soleil-lipun lunastaminen ja ehkä kangaskassin hankinta on ainoat aktiviteetit ennen illan Nälkäpeli-leffaa.

Samalla lähiluontoretkelläni kävin taas Kidó-kahvilassa. Se on mun silmiin niin style, niin style. Aivan jäätävän viilee. 40- tai 50-luvun varsajalkaiset huonekalut, turkoosin ja vihreän sävyiset seinät ja lämpimän värikkäät laatat lattiassa. Me likes!!

Ei kommentteja: