8.17.2010

Vege on vihreämpää aidan toisella puolella




Göteborgissa oli helppoa olla ekologinen kasvissyöjä, ja vegaanielämää oli tarjolla myös. Kaksi ekoruokakauppaa, soijamaitoa hotellin aamiaisella valmiiksi tarjolla, katukeittiössä vegaanipizzaa, luomuolutta, luomusiideriä ym ym. *Huoh* Vegaaniudesta ei tunnuttu tekevän hankalaa asiaa tai numeroa, vaihtoehtoja oli näkyvissä aina siinä normisapuskan vieressä. Ja luomua, lähiruokaa ja luomua kaikkialla. Pienessä Sattva-kasvislounaspaikassa tarjoilija ihan sivulausessa mainitsi, että salaatit ja kesäkurpitsat annoksessa on poimittu omalta tilalta samana aamuna (matoineen päivineen). Mato ei aiheuttanut ongelmia, vaikka vegelautasella olikin.

Ai niin, ketsuppia lasipullossa. Miksei se kulkeudu Suomeen saakka niin että eko-huolekaskin saisi ketsuppia lautaselleen?

Ei kommentteja: