5.23.2011

Elämä ilman grilliä


Joskus grillistä olisi iloa, kuten nyt vaikka viime lauantaina. Sain teriyaki-vartaat kypsennettyä sähköuunissakin, mutta sytytysnesteen tai kaasun maku olisi tehnyt siihen oman säväyksensä. Aneeminen sähkögrilli ei paikkaa tilannetta, valurautainen parila ehkä.

Ilman grilliä grillattua:
Teriyaki-kasvisvartaat
Uunissa paahdettu parsa (siis jo toisen kerran jo tänä keväänä! ja erinomaista jo toisen kerran! hyvä minä!)
Jogurtti-seesamdippi <- tämä oli juuri niin hyvää kuin Celia Brooks Brown reseptissään hehkuttaa. Yleensä ruokakirjailijan hypetys omista resepteistään on vähän epäilyttävää, mutta tällä kertaa se ansaitsi paikkansa. Miten voikin yksinkertaisista ainesosista tulla jotain ihan uuden- ja erilaista ja namskia.

W3 viininä, taas. Se on valkoviiniksi moniulotteinen ja kiinnostava.

Ei kommentteja: